Kérdezz! Válaszolunk


Látogatóink kérdései

kérdező: Andrea Kormos
feladva: 2021.01.21.


Szlovákiában kapható?
Szlovákiában kapható a kenyér? Köszönöm.
Kedves Andrea, Kenyerünk külföldön jelenleg Horvátországban érhető el, illetve a határ menti Lidl áruházakban. Üdvözlettel, Trend+

kérdező: Dr Pulay Tamásné
feladva: 2020.03.18.


Hol lehet vásárolni Budapesten a kenyerüket?
Lehetőleg Bo budai oldalon hol tudjuk megvásárolni a kenyerüket?
Kedves Dr. Pulay Tamásné, Termékünk az alábbi üzletekben kapható: Auchan, Coop, CBA, LIDL, METRO, SPAR, Tesco Üzletkeresőnkben pedig az Önhöz legközelebbi eladási pontot is megtalálja: https://www.trendplus.hu/uzletkereso Üdvözlettel, Trend+

kérdező: Erzsébet
feladva: 2017.06.04.


Szója
Fantasztikus az önök által gyártott 6gr ch tartalmú TREND kenyerük, rendszeresen fogyassza az egész családom. A legfőbb gondom a szójával van, na nem az íze miatt hanem azt szeretném tudni hogy a SZÓJA NEM-E GÉNKEZELT? Remélem hogy NEM.!!!!!! Ugyanis ezt a terméket főleg beteg emberek veszik, mint én is súlyos cukorbetegségem van. Köszönöm ezt a terméket, további sikeres munkát, és hasonló jóízű termékeket kívánok. P. H. Erzsébet

Köszönjük, hogy termékünket fogyassza és nagyon örülünk annak, hogy ízlik Önnek kenyerünk.
Dokumentáltan ki merjük jelenteni, hogy a Fitt&Well kenyerünkben nem használunk génmanipulált alapanyagot, mivel péküzemünkben IFS szabvány szerint készítjük termékeinket kifejezetten figyelünk az alapanyagok kiválasztására is. Minden alapanyagunkról termékspecifikációnk és GMO tanúsítványunk van.

kérdező: Roland
feladva: 2016.04.28.


Hiánypóltó
Üdvözletem! Rendkívül megörültem mikor a kezem ügyébe akadt termékük az egyik Lidl üzletben. Azóta nap mint nap ezt veszem. A kérdés pedig: Terveznek más termékkel is megjelenni, vagy egyelőre ez a kenyér az egyetlen termék amivel foglalkoznak?
Kedves Roland!

Egyenlőre a Fitt@Well kenyér az egyetlen termékünk, de folyamatosan fejlesztünk. Fitt&Well kenyereink csomagolt, szereletlt változata már kapható a CBA üzletekben is.

kérdező: Kovács Sándor
feladva: 2016.04.23.


Glutén
Ez a kenyér gluténmentes?
Kedves Sándor!
A Fitt&Well kenyerünk csökkentett szénhidráttartalmú, de nem gluténmentes, mivel tartalmaz tönkölylisztet is.

kérdező: Tóth Petra
feladva: 2016.03.14.


Szegeden hol lehet beszerezni bármikor a Ternd kenyeret
Kedves Ternd + ! Arról szeretnék érdeklődni, hogy Szegeden hol lehet bármikor megvásárolni a Fitt&Well kenyeret? Megkérdeztem az egyik szegedi Lidl üzletben az üzletvezetőt és azt mondta, hogy időszakos a termék, nem kapható állandóan. Nagyon jó lenne, ha bármikor elérhető lenne a kenyér, mert tényleg nagyon jó. Előre is köszönöm a segítséget. T.Petra
Kedves Petra!

Folyamatos tárgyalásban vagyunk a Lidl üzlethálózattal, több fogyasztónk jelezte az ország számos pontjáról, hogy állandóan szeretnék fogyasztani Fitt&Well kenyerünket.

kérdező: Bagi Jánosné
feladva: 2015.03.04.


Fitt&Well CH tartalma
Tisztelt Cég! Ma megvettük a Fitt&Well kenyeret. Azért vettük, mert az volt ráírva a csomagolásara, hogy 100 g kenyérben 6,1 g CH van. Ez akkor nem tévedés? Szóval nem 61 g CH, hanem 6,1 g CH? Mivel cukorbeteg vagyok, ez számomra nagyon fontos. Különben a kenyér nagyon tetszik, finom. Nagyon várom a válaszukat és előre is köszönöm. Üdv. Baginé
Kedves Teri!

A Fitt&Well kenyér csökkentett szénhidrát tartalmú pékáru. Tehát valóban 6,1 g CH van 100 g kenyérben, ebből cukor: 2,4g/100g. Bártran fogyaszthatja cukorbetegként is. Örülünk, hogy ízlett!

kérdező: zsuzsa
feladva: 2014.07.02.


fitt&well kenyér
Tisztelt cim! Megvettem a kenyeret, megkóstoltam,izlett nagyon,de kiváncsi voltam, hogy miért ilyen sötét. Rájöttem, hogy az ÁRPAMALÁTÓL, sajnos, mert igy nagyon magas lett a cukortartalma.Ez egy cukorbetegnek nem jó. Végre egy nagyon jó kenyér, de a maláta miatt nem veszem többet. Jó lenne ez a kenyér maláta nélkül is,nem kellene beszinezni vele csakhogy egészségesebbnek tünjön a barna szin miatt. Jó lenne ez világosan is, igy sok cukorbeteg is fogyaszthatná. Sajnálom nagyon!
Kedves Zsuzsa
Az árpamaláta nem befolyásolja a kenyerünk szénhidrát tartalmát. Alacsony szénhidráttartalma miatt cukorbetegek is fogyaszthatják. 100 g termékben 6,1 g szénhirát van.

kérdező: barnabás
feladva: 2014.02.22.


trend kenyér
hol található trend kenyér nyíregyházán
Kedves Barnabás!

Nyíregyházán a Lidl áruház frissen sütött pékárui közt, címke nélkül lehet rátalálni a Fitt&Well kenyerünkre. Szénhidrátcsökkentett vekni megnevezés alatt.

kérdező: Enikő
feladva: 2014.02.12.


szénhidrát
Mitől van kevesebb szénhidrát a Fitt&Well kenyérben, mint más kenyerekben? Enikő
Kedves Enikő!

A Fitt&Well kenyerek speciális „lisztkeverékkel készülnek”, aminek magas a rost és fehérje tartalma, de alacsonyabb a szénhidrát mennyiség bennük, mint a hagyományos fehér lisztből készült termékekben. Az olajos magvak mellett –szezámmag, napraforgómag, lenmag- tartalmaz olyan összetevőket is, mint például az almarost, ami nem található meg egy hagyományos kenyérben.

kérdező: Kalman Eva
feladva: 2014.01.30.


Trend kenyér
Szeretnem megkérdezni, hogy hol kapható a trend kenyér? Mert a Lidl-ben nem....
Kedves Éva

A Trend + Fitt&Well kenyereink minden Lidl áruházban és a budapesti CBA valamint Spar áruházakban megvásárolhatók.